Molyvos was weer heerlijk

  • Rian en Karin

    In september zijn we weer 3 weken in Molyvos geweest en het was weer heerlijk. Lekker naar de film geweest, scooter gehuurd bij Best (beste scooters tot nu toe). Weer veel nieuwe dingen gezien en het heerlijk “klein” gehouden, net als een local en zo voelden we ons ook. We leren steeds meer Griekse woorden. Leuke contacten, Grieken die je herkennen en altijd even korte gesprekjes met Theo van de supermarkt en de kokkin van Orizontas. Heerlijk gegeten bij de ouzerie aan de haven, bij Kismet, Orizontas, zelfs een hartige gevulde crêpe bij Blue Fox. Helaas gingen de 3 weken weer veel te snel voorbij en moeten we weer tot volgend jaar wachten.

  • Mariët

    klinkt als groots genieten.

    Pakken ze jullie niet meer af.

    Aftellen maar weer tot de volgende keer.

  • WillemP

    WAUW!!!

    Dat klinkt goed zeg!! Wij zijn in 2012 in Molyvos geweest. Het is idd een prachtige plek in ons favoriete vakantieland!!

    Ws gaan we nog wel een keer terug. We waren voor de 2e x in Molyvos, en voor de 3e x op Lesbos.

    En alle keren op de scooter naar het Versteende Woud gereden. Wat een schitterende plek is dat toch! Als we weer naar Lesbos gaan, is de kans groot dat we het Woud weer gaan bezoeken…….

    En de restaurants in Molyvos zijn ook heel goed ja.

    Voor het strand reden we meestal naar Eftalou, voorbij de warmwaterbron is een mooi plekje. 's Avonds voor het eten zwommen we vaak nog even bij het strand bij Olive Press, mooie zonsondergang daar.

    Zucht, allemaal mooie herinneringen, en daar zitten we dan in NL, waar het al om 17:15 donker is, en de ene herfststorm na de andere tornado voorbij vliegt.

    Was het maar weer zomervakantie…………………

    Groetjes, Willem

  • InVo

    Strand voorbij de warmwaterbron is inderdaad een heel mooie plek. Niet zo druk. Prima taverna ook daarboven.

    Misschien volgend jaar weer een Lesvos. Aan de vakantie in 2012 een leuk contact overgehouden.

    Bestemming voor zomer 2014 is nog onbekend. Karpathos gaf wel een heel groot “welkom thuis”-gevoel (na 5 jaar afwezigheid)

    Gelukkig heb ik nog even bedenktijd. :)