Bijna zover

  • Rian en Karin

    Eindelijk is het voor ons bijna zover. Vrijdag 30 augustus gaan we weer voor 3 weken naar Lesbos Molivos voor de 5e keer. Heerlijk wandelen naar Eftalou om daarna in het koude water te jumpen. We willen ook een keer naar de openlucht bioscoop maar we zijn elke keer te laat. Weet iemand tot wanneer deze open is?

    Ook willen we nog de wandeling van Eftalou naar Skala Sykaminia gaan doen, en van Molivos naar Petri met het boekje van Sigrid en Mike. Dat wordt weer zweten. Misschien ook nog een scooter huren om weer nieuwe dingen te kunnen zien. En natuurlijk lekker eten en drinken oa bij de ouzeri aan de haven waarvan we de naam niet meer weten. Af en toe goedkoop een pita broodje bij de pita giros corner waarvan we de eigenaar ? op Boudewijn de Groot vinden lijken. In ieder geval hebben we er weer zin in.

    Zijn er al mensen weer terug en was het nog steeds zo mooi en leuk?

  • greece67

    Voor ons is het ook bijna zover. Ook wij vertrekken vrijdag de 30e. Voor de tweede keer naar Petra. Ik heb er zo zin in. Wij willen graag nog naar Plomari, dit hebben we gemist 2 jaar geleden. Verder lekker toeren met de auto, alles mag niets moet, heerlijk. Lekker eten bij O Nikos. Alvast een fijne vakantie!

    Gr. Anoushka