Corendon

  • InVo

    Vanaf 2014 vliegt Corendon twee keer per week naar Zakynthos, Corfu en …. Lesbos, zo valt te lezen op luchtvaartnieuws.nl

    Corendon Dutch Airlines (CDA) voegt in 2014 drie nieuwe Griekse bestemmingen aan het routenetwerk toe. Het gaat om Zakyntos, Corfu en Lesbos. De luchtvaartmaatschappij van touroperator Corendon zal twee keer per week naar de drie eilanden gaan vliegen.

    Corendon Dutch Airlines vliegt in Griekenland al op Kreta, Kos en Rhodos. Door de vluchten naar Zakyntos, Corfu en Lesbos neemt het aantal stoelen naar Griekenland met 24.000 toe. In totaal biedt Corendon in het zomerseizoen van 2014 100.000 retourstoelen naar het Zuid-Europese land.

    Griekenland is na Turkije de grootste bestemming van Corendon vanuit Nederland. “We hebben het volste vertrouwen in het land, de reiziger wil erheen, wij zorgen voor een optimaal aanbod”, zegt topman Atilay Uslu van Corendon.

  • Mariët

    dat is volgens mij nogal heel erg goed nieuws.

    Laten we maar eens afwachten of dit echt gaat gebeuren, zou mooi zijn, krijgt Transavia weer concurentie.

  • InVo

    Luchtvaartnieuws.nl brengt geen luchtkastelen als nieuws, Mariët ;)

    Maar ik denk dat Corendon wel alleen van april - oktober vliegt op deze bestemmingen.

    Beetje concurrentie voor Transavia kan geen kwaad. Hoewel men pretendeert low cost te zijn, zijn ze alles behalve goedkoop.